Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Bu Orange ve MásMóvil'in birleşmesinden sonraki yeni şirketin logosu

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
İki yıl aradan sonra bu Salı günü kesin olarak tamamlanan Orange ve MásMóvil'in birleşmesi, her iki operatörün de %50 hissesine sahip olduğu ve ismi henüz resmileştirilmemiş yeni bir şirketin ortaya çıkmasına neden oluyor, ancak sektördeki kaynaklar bunun büyük ihtimalle Let olduğunu söylüyor. MásOrange olarak adlandırılıyor; bu da her iki şirketin adlarının bir birleşimi.


Bu gazetenin eriştiği, AB'nin fikri mülkiyet ofisi EUIPO'da bu Salı günü kayıtlı olan, turuncu artı (+) sembolü ve ardından siyah O harfinden oluşan yeni logonun hiçbir şüpheye yer bırakmadığı bir isim.

Yeni şirketin yönetim kurulunda, 2006'dan bu yana MásMóvil'in CEO'su olan Meinrad Spenger CEO olarak yer alırken, Orange'ın şimdiye kadar İspanya'daki CEO'su Ludovic Pech, yeni şirketin mali direktörü olacak. Ayrıca Orange'ın Fransa'daki CEO'su Jean François Fallacher'in bu şirketin icracı olmayan başkanı olacağı artık resmileşti.

Bu yeni şirket, şimdiye kadar telekomünikasyon pazarının tartışmasız lideri olan Telefónica'nın saltanatına son veren ülkedeki ilk operatör olacak. Anlaşma iki yıldan fazla bir süre önce duyuruldu ve Avrupa Komisyonu bu kadar zamanını operasyonu çözmek için harcadı ve bu da sonunda iki operatörü rekabeti sağlayacak önlemler almaya şartlandırdı.
 
Üst